Dobro nam došli gosti!
Trenutno se nalazite
na portalu, odnosno
početnom delu foruma.
Da bi ste mogli da
pišete i da bi nam se
pridružili prvo je
potrebno da se
REGISTRUJETE.
PRITISNITE OVDE DA BI STE SE REGISTROVALI!
Nakon registracije,
dobićete e-mail
u kojem se nalazi
link za aktivaciju
naloga, tj link na
koji trebate da
pritisnete da bi
ste se aktivirali.
Zatim se trebate
Log-in-ovati.
Nakon LOG-IN-a,
omogućiće te sebi
pristup na forumu.
Pristupom na forum,
omogućujete sebi:
-Pisanje po forumu
-Razmenjivanje
privatnih poruka
sa ostalim članovima
-Download multimedija
fajlova po želji (muzika
klipovi, filmovi/serije, sve
za vaš telefon, mini programi
i igrice...)
-Učestvovanje na raznim
takmičenjima
- I PuUuUuUuUnO ZaBaVe!
Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 352 dana Čet Okt 24, 2024 4:51 am
Cheewy™ | ||||
Lord | ||||
Rey Scorpion | ||||
Gogy | ||||
ToDoR | ||||
Krasiwa_rockerka!=) | ||||
Xx*OgnjenA*xX | ||||
Legenda93 | ||||
mitza93 | ||||
-IxI 95- |
PROBLEM
Svaštara- zabava :: Za početak... :: :: Obaveštenja!
Strana 1 od 2 • 1, 2
PROBLEM
Sa postovanjem
Dete Kreten
Re: PROBLEM
Jedino da adminima das sifru pa da oni provere!
Acika- Izbacen sa foruma
- Broj poruka : 436
Godina : 29
Cash: :
Datum upisa : 30.03.2008
Acika ::Nema sanse Lord-e nemas cvrste dokaze i ja sam imao probleme al mi niko nije verovao ...
Jedino da adminima das sifru pa da oni provere!
JA cu dati svoju sifru pre nego sto odem sa foruma...Nije problem....Posto neko ima veliki problem samnom....
Acika- Izbacen sa foruma
Acika ::Ma i da si kriva i da nisi niko nece da ispadne kriv......
MA nije bitno....Ipak hocu da budem mirna...I da se udaljim sa foruuma...Sve po njegovoj zelji...
*LadyFlame*Marta ::Slusaj ti mene sada ubicu ti celu familiju ako ista budes rekao o Dimi,jebem li ti sve po spisku,mamicu ti tvoju jebem,pedercino ustaska,CRKO DABOGDA
Moja pp,pa sad vi vidite koje u pravu....
Dete Kreten ::*LadyFlame*Marta ::Slusaj ti mene sada ubicu ti celu familiju ako ista budes rekao o Dimi,jebem li ti sve po spisku,mamicu ti tvoju jebem,pedercino ustaska,CRKO DABOGDA
Moja pp,pa sad vi vidite koje u pravu....
Ja ovo nikad u svom zivotu ne bih rekla...Dobijate moju sifru.....
*LadyFlame*Marta ::
Bas umes da me nasmejes....
Mislis da ces me zaplasiti tvojim optuzbama,nosi se u tri lepe ..znas
Mislim da admini treba da reaguju
Acika- Izbacen sa foruma
Dete Kreten ::A evo i upravo sada nova pp,na osnovu ove teme*LadyFlame*Marta ::
Bas umes da me nasmejes....
Mislis da ces me zaplasiti tvojim optuzbama,nosi se u tri lepe ..znas
Mislim da admini treba da reaguju
Ova je tacna polu, jer ovaj zadebljani deo nije moj.....
Dete Kreten ::E bas si mi to poslala,valjda znam da citam,a ti nemoj da izvrces moje citate
Videcemo i to.....Admini ce dobiti moju sifru i procitati sve moje poruke,tako da ce se videi da si dopisao....
Acika ::I ja sam tako na jednom forumu al me optuzili da sam promenio!
MA uopste nema nikakvog problema....Dacu i svoju sifru ako je potrebno,ali ovaj mene vise da vredja nece....
Dete Kreten ::E nek' je dobiju,a ti rece da ces dati pass tek kad odes odavde,sto znaci da si kriva,ja se ne plasim istine,jer znam da sam u pravu,a veruj mi da ako ja odem ovo sve se rusi,jel' vi jednostavno NEMOZETE da diskutujete bez mene,ja sam karika koja sve povezuje ,koliko je samo mojih ideja,banera iskorisceno,filmove i serije sam ja licno sredio,pre mene to je bilo jedno veliko NISTA
Rekla sam da cu otici..Istina....Ali ne zato sto bezim.Prvo cu naravno srediti ovo sto si ti upropastio,odnosno dokazati da lazes i ispravljas moje poruke....A onda otici,jer ovde vise ne postoji niko sa kim moguu normalno da popricam,bez svadje....Razumem Reya sto je otisao....A za ovo podebljano,sta da uradim drugo nego da se nasmejem.... Dok ti nisi dosao ovaj forum je bio krs....Sigurno
Dete Kreten ::Samo mogu da kazem da je bio na hakerskoj meti ,a tu izvrsiteljku su zahvaljujuci meni uklonili,neodgovaram na tvoje provokacije
I ne trebas....Kao sto i ja ne nasedam na tvoje...Ali stvarno mi nije jasno sta imas protiv mene...STa ti toliko smeta pa me napadas,laziras porke...???
Drugo nemoj da izgrivas nesta ,kao daces pass,a prvo ces sve pp obrisati gde si me blatila
Trece ukloni tu pedercinu
Drugo:Poruke ce ostati sve do jedne...I tvoje,i moji odgovori na njih...
Trece(najbitnije):Vidim da tebi BILAN najvise smeta...Ali zao mi je...On ce uvek stojati na mom avataru i u potpisu...Uvek.... BILAN THE BEST, Dete Kreten GO HAVE A REST
Mrzim da laziram poruke,naravno da ces ih brisati(pp),nisi naivna,brises tragove,ali znas i znaces da sam uvek u pravu,to moze i Rej da ti potvrdi,svadjao se samnom vise puta i uvek je izvlacio deblji kraj
Lord, na tebi nije da joj na svaku poruku odgovaras nekim svojim teorijama, pusti je lepo da svugde iskaze svoje misljenje... a imas PP da joj zameris nesto ako ti smeta, a ne da joj ispravljas poruke... i, nije 4um bio krs, nego je download arena bila poprilicno prazna, a to, da mi ne mozemo da diskutujemo bez tebe... si se ti opet napio nmalo, a? Ako smo mogli dok se nisi regovao, mogli bi smo i bez tebe, al ne kazem da treba da odes... samo ti kazem da si se malo zaneo...
Marta, mogla si meni reci na PP, nije moralo ovako da se nastavlja.. ja bi reagovao, a ti nemoj ici sa 4uma zbog 1 clana...
i jos nesto, bolje vredjati na PP nego javno, i DK, ti mozes samo da izbrises i ne citas Martine PP... jednostavno ignorisi, ne vidim razlog da se zbog toga clad banuje... jedino, ako bude javno...
aj sad mir mir doruckujte sir...
Od mene toliko..........
Pa se vi izmedju sebe razracunajte,a Marta nek' oladi svoju usijanu glavu,da je ja ne bih hladio
Strana 1 od 2 • 1, 2
Svaštara- zabava :: Za početak... :: :: Obaveštenja!
Sub Feb 22, 2014 12:35 am od mikiseki1986
» Nesebar,Bugarska
Sre Jun 26, 2013 7:41 pm od Zord
» LENDOVISANJE.COM
Ned Maj 26, 2013 10:43 pm od krpancic
» Pozdrav iz Smedereva
Uto Apr 09, 2013 9:00 am od kapetan koca
» Kada sam najčešće na netu?
Pet Okt 16, 2009 10:52 pm od Nashly
» Pink Forum
Pon Okt 12, 2009 9:33 pm od steva
» ~♥~Stgla sammm~♥~