Dobro nam došli gosti!
Trenutno se nalazite
na portalu, odnosno
početnom delu foruma.
Da bi ste mogli da
pišete i da bi nam se
pridružili prvo je
potrebno da se
REGISTRUJETE.
PRITISNITE OVDE DA BI STE SE REGISTROVALI!
Nakon registracije,
dobićete e-mail
u kojem se nalazi
link za aktivaciju
naloga, tj link na
koji trebate da
pritisnete da bi
ste se aktivirali.
Zatim se trebate
Log-in-ovati.
Nakon LOG-IN-a,
omogućiće te sebi
pristup na forumu.
Pristupom na forum,
omogućujete sebi:
-Pisanje po forumu
-Razmenjivanje
privatnih poruka
sa ostalim članovima
-Download multimedija
fajlova po želji (muzika
klipovi, filmovi/serije, sve
za vaš telefon, mini programi
i igrice...)
-Učestvovanje na raznim
takmičenjima
- I PuUuUuUuUnO ZaBaVe!
Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 352 dana Čet Okt 24, 2024 4:51 am
Cheewy™ | ||||
Lord | ||||
Rey Scorpion | ||||
Gogy | ||||
ToDoR | ||||
Krasiwa_rockerka!=) | ||||
Xx*OgnjenA*xX | ||||
Legenda93 | ||||
mitza93 | ||||
-IxI 95- |
Udario u drvo i poginuo
Udario u drvo i poginuo
Vladimir Surlić (25) poginuo je juče u 6.30 sati kada je u Ulici Lole Ribara na ulazu u naselje Meljak izgubio kontrolu nad „fijatom punto“ i velikom brzinom se zakucao u drvo. U nesreći je teško povređena Smiljana Šopalović (27), koja je sedela na mestu suvozača. Sa povredama glave, ali svesna ona je vozilom Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.
Nesreća se dogodila nedaleko od isključenja za Meljak sa Ibarske magistrale. Surlić se kretao iz pravca Beograda i, prema nezvaničnim informacijama, vozio je brzinom većom od 100 kilometara na sat. U jednom trenutku naišao je na veliku rupu u kolovozu i u pokušaju da je izbegne izleteo sa puta i potom se bočnom stranom zakucao u drvo. Udarac je bio toliko silovit da je Surlić glavom probio prednje vetrobransko staklo, dok je ceo motor izleteo iz automobila.
Smiljana Šopalović zadobila je povrede glave, ali, srećom, zbog vezanog pojasa nije izletela iz vozila.
Policajci koji su ubrzo došli na mesto nesreće, ispod suvozačevog mesta pronašli su flašu „pelinkovca“ ispijenu do pola. Tačne okolnosti nesreće biće poznate nakon obdukcije tela Surlića i informativnog razgovora sa povređenom devojkom.
Strahovit udarac „fijata“ u drvo probudio je četvoročlanu porodicu u obližnjoj kući.
- Prvo sam pomislila da je neko udario u naš automobil, parkiran ispred kuće. Kada sam izašla do kapije ugledala sam jeziv prizor. Kroz šoferšajbnu je virilo telo mladića. Bio je mrtav. Prišla sam automobilu, i tada ugledala devojku. Bila je krvava i isečena staklom i svesna, ali u šoku. Stalno je ponavljala: „Ubiće me otac što sam mu uzela auto“, ne shvatajući da joj je prijatelj mrtav. Odmah sam utrčala u kuću i pozvala policiju i Hitnu pomoć, a potom sam uzela ćebe i vratila se da brinem o devojci sve dok nisu došli lekari. Samo se nadam da će biti dobro - priča meštanka, koja je prva stigla na mesto nesreće.
Sub Feb 22, 2014 12:35 am od mikiseki1986
» Nesebar,Bugarska
Sre Jun 26, 2013 7:41 pm od Zord
» LENDOVISANJE.COM
Ned Maj 26, 2013 10:43 pm od krpancic
» Pozdrav iz Smedereva
Uto Apr 09, 2013 9:00 am od kapetan koca
» Kada sam najčešće na netu?
Pet Okt 16, 2009 10:52 pm od Nashly
» Pink Forum
Pon Okt 12, 2009 9:33 pm od steva
» ~♥~Stgla sammm~♥~