Svaštara- zabava
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Uputstvo za Goste

Dobro nam došli gosti!

Trenutno se nalazite

na portalu, odnosno

početnom delu foruma.

Da bi ste mogli da

pišete i da bi nam se

pridružili prvo je

potrebno da se

REGISTRUJETE.

PRITISNITE OVDE DA BI STE SE REGISTROVALI!

Nakon registracije,

dobićete e-mail

u kojem se nalazi

link za aktivaciju

naloga, tj link na

koji trebate da

pritisnete da bi

ste se aktivirali.

Zatim se trebate

Log-in-ovati.

Nakon LOG-IN-a,

omogućiće te sebi

pristup na forumu.

PRITISNITE OVDE ZA LOG-IN

Pristupom na forum,

omogućujete sebi:
-Pisanje po forumu

-Razmenjivanje

privatnih poruka

sa ostalim članovima

-Download multimedija

fajlova po želji (muzika

klipovi, filmovi/serije, sve

za vaš telefon, mini programi

i igrice...)

-Učestvovanje na raznim 

takmičenjima

I PuUuUuUuUnO ZaBaVe! 

Novosti

N O V O S T I

21.9.2008

Nova mogućnost razmene banera
na Svaštari!

POGLEDAJ

Vesti

Vic dana
Anketa

Kako vam se sviđa izgled 4uma?

Pogledaj rezultate

Galerija

Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika Empty
Vic dana
Upload File
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Pristupi

Zaboravio sam šifru

Zadnje teme
» 300
Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika EmptySub Feb 22, 2014 12:35 am od mikiseki1986

» Nesebar,Bugarska
Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika EmptySre Jun 26, 2013 7:41 pm od Zord

» LENDOVISANJE.COM
Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika EmptyNed Maj 26, 2013 10:43 pm od krpancic

» Pozdrav iz Smedereva
Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika EmptyUto Apr 09, 2013 9:00 am od kapetan koca

» Kada sam najčešće na netu?
Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika EmptyPet Okt 16, 2009 10:52 pm od Nashly

» Pink Forum
Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika EmptyPon Okt 12, 2009 9:33 pm od steva

» ~♥~Stgla sammm~♥~
Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika EmptyNed Jul 19, 2009 3:19 am od Gogy

» Jelena Janković
Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika EmptyČet Jun 18, 2009 4:11 pm od ~Brancica~

» Da li ste spremni za pravu ljubav?
Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika EmptyČet Jun 18, 2009 4:08 pm od ~Brancica~

Ko je trenutno na forumu
Imamo 128 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 128 Gosta :: 1 Provajder

Nema

[ Videti svu listu ]

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 352 dana Čet Okt 24, 2024 4:51 am

Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika

3 posters

Ići dole

Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika Empty Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika

Počalji od Xx*OgnjenA*xX Pet Maj 09, 2008 9:28 pm

Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika Bus_v

Tri osobe su teško povređene a devetnaest je zadobilo lakše povrede, kada se autobus „Jugoprevoza“ iz Kovina juče u 11.15 sati prevrnuo kod sela Bavaništa, na regionalnom putu Kovin - Pančevo.

- Sedela sam s leve strane u autobusu i u jednom momentu sam ugledala beli auto koji ide ka nama. Vozač je, da bi ga izbegao, naglo skrenuo i sledeće čega se sećam je vriska i staklo koje je padalo po nama - priča putnica J. C. (21).
Dok su joj u pančevačkoj bolnici ukazivali pomoć, ona se prisećala nesreće.
- Uspela sam da ustanem, pogledala sam oko sebe. Ljudi su iznosili decu. Mnogo povređenih je imalo posekotine od stakala koja su popucala od udara. Neke su prignječila sedišta pa smo morali da ih odvaljujemo da bi izvukli nastradale. Da ne bi čekali Hitnu pomoć, automobili koji su nailazili prevezli su nas do bolnice u Pančevu - priča J. C.
Devojka je rekla da se posle ukazane pomoći oseća dobro, ali da je i dalje u šoku.
Policija je juče obezbeđivala put Kovin-Pančevo, a na mestu nesreće je stajao autobus prevrnut na bok, na kome su sva stakla bila polomljena. Vatrogasna ekipa koja je došla morala je da podigne autobus pomoću velikog krana, što je potrajalo skoro sat i po. Za to vreme su novinari i vozači kamiona, koji su stajali pored, udaljeni od puta, jer je postojala opasnost da se autobus tokom podizanja otkači.
Do jučerašnje nesreće je došlo, kada je „golf“, kojim je upravljao Rade Ristić (59) preticao dva vozila, ušavši u traku kojom se ka Pančevu kretao autobus.
- Vozio sam osamdeset kilometara na sat, kada sam video „golf“ koji prelazi u moju traku. Morao sam da bežim u desnu stranu, da direktno ne udarim u njega, jer da sam ga udario, to bi bio masakr - kaže za „Blic“ vozač autobusa Janko Vuletić (32), koji već deset godina radi u „Jugoprevozu“.
On je objasnio da se autobus u sledećem trenutku zaneo, zakačio bankinu i prevrnuo. Vuletić je posle nesreće razbio šoferšajbnu kroz koju su putnici izašli. Suprotnu priču je izneo Rade Ristić, koji je vozio „golf“, rekavši da nije prešao u suprotnu traku i da nije odgovoran za sudar. Nijedan od vozača koji su učestvovali u sudaru nije bio pozitivan na alko-testu.
Autobus koji je sa puta odnet uz pomoć krana, prevezen je na tehnički pregled u Pančevo. Pančevačka policija juče popodne je podnela krivičnu prijavu protiv Ristića.

Troje u Urgentnom centru
Povređena u sudaru Ljiljana Marković (41) zbog povreda u trbušnoj duplji operisana je u beogradskom Urgentnom centru, dok su lakše povređeni majka i sin Nikoleta (33) i Danijel Marković (9) takođe prebačeni u tu ustanovu. Dečak je sa manjim povredama po licu i kontuzijom ručnog zgloba prebačen na Dečju kliniku u Tiršovoj, zbog ortopedskih pregleda. Ostali povređeni su posle pregleda u pančevačkoj bolnici pušteni na kućno lečenje.
Xx*OgnjenA*xX
Xx*OgnjenA*xX
Počasni Član
Počasni Član

Broj poruka : 809
Godina : 30
Cash: :
Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika Left_bar_bleue300 / 100300 / 100Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika Right_bar_bleue

Datum upisa : 05.04.2008

http://tokiohotelserbia.darkbb.com/

Nazad na vrh Ići dole

Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika Empty Re: Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika

Počalji od Cheewy™ Pet Maj 09, 2008 9:29 pm

Jojj... strašno.
Cheewy™
Cheewy™
Administrator
Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika 8xjuo3

Broj poruka : 2865
Godina : 31
Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika Right_bar_bleue

Datum upisa : 28.02.2008

https://svastara.1talk.net

Nazad na vrh Ići dole

Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika Empty Re: Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika

Počalji od ToDoR Pet Maj 09, 2008 10:26 pm

Cheewy ::Jojj... strašno.
ToDoR
ToDoR
Počasni Član
Počasni Član

Broj poruka : 1166
Godina : 31
Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Prevrnuo se autobus, povređena 22 putnika Right_bar_bleue

Datum upisa : 05.04.2008

http://fcarsenal.darkbb.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu