Dobro nam došli gosti!
Trenutno se nalazite
na portalu, odnosno
početnom delu foruma.
Da bi ste mogli da
pišete i da bi nam se
pridružili prvo je
potrebno da se
REGISTRUJETE.
PRITISNITE OVDE DA BI STE SE REGISTROVALI!
Nakon registracije,
dobićete e-mail
u kojem se nalazi
link za aktivaciju
naloga, tj link na
koji trebate da
pritisnete da bi
ste se aktivirali.
Zatim se trebate
Log-in-ovati.
Nakon LOG-IN-a,
omogućiće te sebi
pristup na forumu.
Pristupom na forum,
omogućujete sebi:
-Pisanje po forumu
-Razmenjivanje
privatnih poruka
sa ostalim članovima
-Download multimedija
fajlova po želji (muzika
klipovi, filmovi/serije, sve
za vaš telefon, mini programi
i igrice...)
-Učestvovanje na raznim
takmičenjima
- I PuUuUuUuUnO ZaBaVe!
Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 352 dana Čet Okt 24, 2024 4:51 am
Cheewy™ | ||||
Lord | ||||
Rey Scorpion | ||||
Gogy | ||||
ToDoR | ||||
Krasiwa_rockerka!=) | ||||
Xx*OgnjenA*xX | ||||
Legenda93 | ||||
mitza93 | ||||
-IxI 95- |
Zeman: Niko ne sprovodi dogovor
Zeman: Niko ne sprovodi dogovor
Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Zdenjek Zeman, u nedelju je svojim izjavama podsetio na popularni videoklip sa sajta youtube.com, u kojem se trener jedne nižerazredne srpske omladinske ekipe dere na sav glas, očajan što igrači na terenu ne sprovode njegove zamisli.
U jednom trenutku, taj fudbalski učitelj se očajničkim tonom obraća svom igraču: "Jao, ne radiš ono što sam ti rekao!"
Tako je i Zeman posle debakla u prvenstvenom duelu sa Javorom "oprao ruke", zamenio teze i igračima pripisao svu krivicu za neuspehe. Jedina razlika je što je to učinio u svom stilu, hladnokrvno i bez emocija.
"Nijedan od igrača na utakmici ne sprovodi ono što pokušavamo da uvežbamo na treninzima! Ne shvatam zašto to rade. Ja im nikada nisam rekao da traže šansu za gol dugim loptama", rekao je Zeman na konferenciji za novinare.
Pitanja su se nizala kao na traci... Da li je u pitanju bojkot igrača?
"Ne znam da li me bojkotuju, ali vidim da niko ne sprovodi dogovor i to nije normalno".
Mnoge igrače postavili ste na pozicije koje im ne odgovaraju, Tomović je bio desni bek, Marković levi bek...?
"Od deset defanzivaca mogao sam da računam samo na četvoricu. Nikola Petković je tokom noći dobio temperaturu i nije mogao da igra. Pekarić nije trenirao 20 dana, on nije spreman. Ali nije u tome uzrok poraza. Zvezda će da gubi utakmice sve dok ne počne da igra po mojim idejama".
Zašto imate toliko poverenja u Jakovića, kada on na svakoj utakmici pravi greške koje Zvezdu mogu da koštaju i koštale su je primljenih golova?
"On je po mom mišljenju dobar igrač. Bio je među najboljima za vreme priprema i tvrdim da je jedan od najspremnijih".
Ekipi očigledno ne ide, da li je onda normalno da ode jedan trener ili 25 igrača?
"Ne kažem da treba da ode cela ekipa, samo kažem da igrači moraju da se koncentrišu na ono što treniramo. Nije problem da odem iz Zvezde. Kada bi ekipa igrala po mom receptu i kada bi posle toga usledili porazi, odmah bih otišao. Ne mogu da pričam o odlasku jer ekipa nije ni pet minuta igrala kako od nje zahtevam".
Da li ste ikada u jednom prelaznom roku angažovali 16 fudbalera?
"Nisam nikada. Nisam doveo ni ove igrače, ali to ne znači da se ne slažem sa njihovim kvalitetom".
Zeman je, inače, došao do press sale kroz tunel i preko terena, pa onda stepenicama ispod zapadne tribine do svečane lože. Zbog straha od navijačkog besa, ponovo je odlučeno da se ne ide uobičajenom trasom - automobilom od svlačionice, ulicom Ljutice Bogdana...
Strateg Javora Radovan Ćurčić pao je zbog Zemana u drugi plan, mada su njegovi izabranici ostvarili najveću pobedu u istoriji kluba iz Ivanjice.
"Prezadovoljan sam. Nikad u istoriji Javor nije pobedio ovako veliki tim. Ponosim se svojim igračima, jer posle trećeg kola zauzimamo drugo mesto i nalazimo se u seriji od 40 utakmica bez poraza, računajući prošlu sezonu u Prvoj ligi Srbije", istakao je Ćurčić.
(MONDO, foto: MN Press)
Gogy- Administrator
- Broj poruka : 1238
Cash: :
Datum upisa : 08.03.2008
Sub Feb 22, 2014 12:35 am od mikiseki1986
» Nesebar,Bugarska
Sre Jun 26, 2013 7:41 pm od Zord
» LENDOVISANJE.COM
Ned Maj 26, 2013 10:43 pm od krpancic
» Pozdrav iz Smedereva
Uto Apr 09, 2013 9:00 am od kapetan koca