Dobro nam došli gosti!
Trenutno se nalazite
na portalu, odnosno
početnom delu foruma.
Da bi ste mogli da
pišete i da bi nam se
pridružili prvo je
potrebno da se
REGISTRUJETE.
PRITISNITE OVDE DA BI STE SE REGISTROVALI!
Nakon registracije,
dobićete e-mail
u kojem se nalazi
link za aktivaciju
naloga, tj link na
koji trebate da
pritisnete da bi
ste se aktivirali.
Zatim se trebate
Log-in-ovati.
Nakon LOG-IN-a,
omogućiće te sebi
pristup na forumu.
Pristupom na forum,
omogućujete sebi:
-Pisanje po forumu
-Razmenjivanje
privatnih poruka
sa ostalim članovima
-Download multimedija
fajlova po želji (muzika
klipovi, filmovi/serije, sve
za vaš telefon, mini programi
i igrice...)
-Učestvovanje na raznim
takmičenjima
- I PuUuUuUuUnO ZaBaVe!
Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 352 dana Čet Okt 24, 2024 4:51 am
Cheewy™ | ||||
Lord | ||||
Rey Scorpion | ||||
Gogy | ||||
ToDoR | ||||
Krasiwa_rockerka!=) | ||||
Xx*OgnjenA*xX | ||||
Legenda93 | ||||
mitza93 | ||||
-IxI 95- |
Tukli Dete Dok Nije Pocelo Da Povraca Krv
Tukli Dete Dok Nije Pocelo Da Povraca Krv
U batinanju je učestvovao i jedan osmak, udarivši nogom u leđa V. M., koja je zbog zadobijenih povreda povraćala krv.
Nemili događaj počeo je oko 19.20, kada je V. M. sa svojim odeljenjem izašla iz škole na bočnom ulazu. Na platou između OŠ „Dušan Jerković“ i Tehničke škole „Radoje Ljubičić“, stajale su dve šestakinje koje su najednom brutalno nasrnule na godinu dana stariju devojčicu.
- Bez ikakvog povoda, skočile su na mene i počele pesnicama da me tuku. Ispred škole je bilo tridesetak đaka, a među njima najviše učenika iz mog razreda koji su sve posmatrali i navijali - poverila nam se juče V. M. vidno potresena zbog svega što se dogodilo.
Ta devojčica, inače odličan i primeran učenik, nekako je uspela da se otrgne iz gužve i utrči u školu.
- U hodniku sam srela nastavnika fizičkog i ispričala mu šta se desilo. On je odgovorio - tuci i ti njih! Rekao je i da odmah izađem iz škole jer on mora da zaključa vrata - priča ona.
Posle susreta sa nastavnikom, V. M. je, kako kaže, bojažljivo izašla u školsko dvoriše u kojem nije bilo nikoga. Odatle se ulicom Nikole Pašića zaputila kući, ali samo stotinak metara dalje, čekale su je iste dve devojčice i grupa dece iz iste škole koja je prethodno posmatrala tuču.
- Te dve su ponovo nasrnule na mene i još žešće nastavile da me biju pesnicama u glavu. Drugi đaci su stajali okolo i navijali, a ja sam bespomoćno čekala da naiđe neki prolaznik, da od njega zatražim pomoć. Dok su me udarale, videla sam da jedan dečak drži mobilni telefon uperen prema nama, pa pretpostavljam da je snimao tuču. Osetila sam u momentu i jak udarac nogom u leđa - dodaje pretučena devojčica.
Devojčica V. M. kaže da je posle silnih batina uspela ponovo da pobegne i pomoć zatraži u školi. U dvorištu je, priča, srela istog nastavnika kome se požalila, a on ju je „pedagoški“ posavetovao da sve to sutra prijavi direktoru!? Nemajući kud, pošto joj je u tuči stradao mobilni telefon, sedmakinja se ponovo zaputila kući. Ovoga puta niko je nije presretao. Usput se, kaže, teturala i pljuvala krv, došavši nekako do stana gde je slučaj prijavila roditeljima koji su je najpre odvezli u dom zdravlja, a odatle u užičku bolnicu. Lekari su konstatovali kontuziju trbušne duplje usled koje je devojčica pljuvala krv. V. M. priča da je psihički uznemirena i da te noći oka nije sklopila, te da se sada plaši da ode u školu.
Nešto više pokušali smo da saznamo u OŠ „Dušan Jerković“, međutim, rečeno nam je da su direktor i njegov zamenik službeno odsutni.
Joj ljudi sta nam se sve desava u Srbiji...
Rey Scorpion- Izbacen sa foruma
- Broj poruka : 1299
Godina : 28
Cash: :
Datum upisa : 17.04.2008
Acika- Izbacen sa foruma
- Broj poruka : 436
Godina : 29
Datum upisa : 30.03.2008
Re: Tukli Dete Dok Nije Pocelo Da Povraca Krv
Odjednom su podivljali, jednoj devojcici hteli da probuse Himen, onda jedna morala da jede travu...ToDoR ::Acika ::U je*ote
Rey Scorpion- Izbacen sa foruma
- Broj poruka : 1299
Godina : 28
Datum upisa : 17.04.2008
to je bilo u skoli sona marinkowic gledo sam snimakRey Mysterio ::Odjednom su podivljali, jednoj devojcici hteli da probuse Himen, onda jedna morala da jede travu...ToDoR ::Acika ::U je*ote
Gogy- Administrator
- Broj poruka : 1238
Datum upisa : 08.03.2008
jbg. sve je to roditeljska krivica, prvo skenjati roditelje, pa onda ove "zlikovce"
Gogy- Administrator
- Broj poruka : 1238
Datum upisa : 08.03.2008
» Crni humor by Dete Kreten
» Ovo nije dobro!
» Nije Nego
» UPOZORENJ!!!!!!!!!!!!!! NIJE ZA DEWOJCICE !! ! ! :)
Sub Feb 22, 2014 12:35 am od mikiseki1986
» Nesebar,Bugarska
Sre Jun 26, 2013 7:41 pm od Zord
» LENDOVISANJE.COM
Ned Maj 26, 2013 10:43 pm od krpancic
» Pozdrav iz Smedereva
Uto Apr 09, 2013 9:00 am od kapetan koca
» Kada sam najčešće na netu?
Pet Okt 16, 2009 10:52 pm od Nashly
» Pink Forum
Pon Okt 12, 2009 9:33 pm od steva
» ~♥~Stgla sammm~♥~