Dobro nam došli gosti!
Trenutno se nalazite
na portalu, odnosno
početnom delu foruma.
Da bi ste mogli da
pišete i da bi nam se
pridružili prvo je
potrebno da se
REGISTRUJETE.
PRITISNITE OVDE DA BI STE SE REGISTROVALI!
Nakon registracije,
dobićete e-mail
u kojem se nalazi
link za aktivaciju
naloga, tj link na
koji trebate da
pritisnete da bi
ste se aktivirali.
Zatim se trebate
Log-in-ovati.
Nakon LOG-IN-a,
omogućiće te sebi
pristup na forumu.
Pristupom na forum,
omogućujete sebi:
-Pisanje po forumu
-Razmenjivanje
privatnih poruka
sa ostalim članovima
-Download multimedija
fajlova po želji (muzika
klipovi, filmovi/serije, sve
za vaš telefon, mini programi
i igrice...)
-Učestvovanje na raznim
takmičenjima
- I PuUuUuUuUnO ZaBaVe!
Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 352 dana Čet Okt 24, 2024 4:51 am
Cheewy™ | ||||
Lord | ||||
Rey Scorpion | ||||
Gogy | ||||
ToDoR | ||||
Krasiwa_rockerka!=) | ||||
Xx*OgnjenA*xX | ||||
Legenda93 | ||||
mitza93 | ||||
-IxI 95- |
Učenik ranjen ispred škole
Učenik ranjen ispred škole
Učenik srednje Ugostiteljsko - turističke škole Relja Popović (19) ranjen je hicem iz pištolja u stomak juče, oko 17 časova, ispred ulaza u školu, na uglu Jug Bogdanove i Ulice Gavrila Principa, na Zelenom vencu. Ranjeni mladić je operisan u Urgentnom centru, posle čega je prebačen na odeljenje intezivne nege i nalazi se u kritičnom stanju i život mu je u opasnosti. Policija je sinoć uhapsila Miloša Ivanovića (35), osumnjičenog za pokušaj ubistva.
Kako saznajemo, pucnjavi je prethodila svađa Popovića i nekoliko njegovih drugova sa napadačem u obližnjem bifeu „Sprajt“ u Ulici Gavrila Principa.
- Nekoliko momaka, od kojih je jedan bio vidno pijan, sedeli su sa dve devojke za jednim stolom. U jednom trenutku posvađal su se sa jednim stalnim gostom starim oko 35 godina, inače veoma mirnim čovekom, koji je bio sam za drugim stolom. Tad je došlo do koškanja, ali, ipak, sve se brzo smirilo zahvaljujći jednom prisebnom mladiću i čovek je izašao napolje. Posle su mi rekli da je verovatno ranjen momak, koji se trudio da smiri situaciju. Strašno - priča radnica bifea.
Kako smo saznali na licu mesta, muškarac sa kojim su se Popović i njegovi drugovi posvađali se malo kasnije vratio.
- Pozvao je Relju, sa kojim je krenuo i još jedan učenik škole, da izađe ispred bifea. Kako sam čuo tad mu je posle kraće prepirke uperio pištolj u glavu. Relja je rukom pomerio pištolj, koji je u tom momentu i opalio. Napadač je potom ispalio i još jedan hitac na učenika koji je bio sa njim ali je, srećom, promašio. Zatim je pobegao niz Ulicu Gavrila Principa - ispričao je jedan učenik, očevidac nesreće.
Oko ranjenog Popovića posle pucnjave se se ubzo skuplilo još nekoliko učenika.
- Minut pred pucnjavu sam ušao u školu, kad sam čuo zvuk sličan pucanju kapisle. Izašao sam i čuo kako nekoliko mladića viču da je neko povređen. Prišao sam im i odmah smo ga uneli u poritirnicu, gde mu je jedna profesorka pružila prvu pomoć. Kad smo mu podigli majicu nije bilo mnogo krvi, ali video sam malu ranu od metka, pa pretpostavljam da je u pitanju bio mali kalibar - kaže radnik obezbeđenja Turističko - ugostiteljske škole.
Ubrzo su na lice mesta stigli nekoliko policijskih patrola i ekipa Hitne pomoći, koja je ranjenog Popovića odmah prevezla u Urgentni centar.
- Relja Popović je maturant i pretpostavljam da je sa društvom proslavljao kraj školske godine. Stvarno je strašno što se ovako nešto desilo. Kako sam čuo moguće da je razlog pucnjave i svađa oko devojke - kaže dr Milijanko Portić, direktor škole Ugostiteljkso turističke škole.
Mladiću izvađeni bubreg i slezina
Kako „Blic“ nezvanično saznaje Relji Popoviću su kasno sinoć ostranjeni bubreg i slezina zbog opasnosti od sepsom. Njegovo stanje je jako nestabilno i doktori se bore za njegov život.
Ranije sinoć direktor Hirurgije u Urgentnom centru prof. dr Vlada Đukić izjavio je da je ranjeni učenik operisan i da je četvopročasovna operacija protekla dobro, ali da je s obzirom na težinu povrede rano za bilo kakve prognoze. On je rekao da je mladić zadobio treške povrede bubrega, jetre, pankreasa i slezine.
Uhapšen napadač
Miloš Ivanović (35), osumnjičenim za pokušaj ubistva Relje Popovića (19), uhapšen je oko 22.45 sati u blizini noćnog kluba „Brodarac“, u Hercegovačkoj ulici. Kako nezvanično saznajemo Ivanović, poznatiji kao Miško Pacov, policiji se lažno prestavljao kao Miloš Pavlović. Proverom njegov identitet je otkriven, i on se sada nalazi iza rešetaka. U trenutku hapšenja nije bio naoružan.
Sub Feb 22, 2014 12:35 am od mikiseki1986
» Nesebar,Bugarska
Sre Jun 26, 2013 7:41 pm od Zord
» LENDOVISANJE.COM
Ned Maj 26, 2013 10:43 pm od krpancic
» Pozdrav iz Smedereva
Uto Apr 09, 2013 9:00 am od kapetan koca
» Kada sam najčešće na netu?
Pet Okt 16, 2009 10:52 pm od Nashly
» Pink Forum
Pon Okt 12, 2009 9:33 pm od steva
» ~♥~Stgla sammm~♥~