Dobro nam došli gosti!
Trenutno se nalazite
na portalu, odnosno
početnom delu foruma.
Da bi ste mogli da
pišete i da bi nam se
pridružili prvo je
potrebno da se
REGISTRUJETE.
PRITISNITE OVDE DA BI STE SE REGISTROVALI!
Nakon registracije,
dobićete e-mail
u kojem se nalazi
link za aktivaciju
naloga, tj link na
koji trebate da
pritisnete da bi
ste se aktivirali.
Zatim se trebate
Log-in-ovati.
Nakon LOG-IN-a,
omogućiće te sebi
pristup na forumu.
Pristupom na forum,
omogućujete sebi:
-Pisanje po forumu
-Razmenjivanje
privatnih poruka
sa ostalim članovima
-Download multimedija
fajlova po želji (muzika
klipovi, filmovi/serije, sve
za vaš telefon, mini programi
i igrice...)
-Učestvovanje na raznim
takmičenjima
- I PuUuUuUuUnO ZaBaVe!
Nema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 352 dana Čet Okt 24, 2024 4:51 am
Cheewy™ | ||||
Lord | ||||
Rey Scorpion | ||||
Gogy | ||||
ToDoR | ||||
Krasiwa_rockerka!=) | ||||
Xx*OgnjenA*xX | ||||
Legenda93 | ||||
mitza93 | ||||
-IxI 95- |
Sedmogodišnja devojčica umrla od gladi, roditelji pred sudom
Sedmogodišnja devojčica umrla od gladi, roditelji pred sudom
Sedmogodišnja Kajra Išak, koju je britanska policija pronašla u subotu sa još petoro braće i sestara u njihovoj kući u Birmingemu, umrla je od gladi.
Komšije, koje su ovaj slučaj prijavili policiji, kažu da su često viđali decu kako grabe mrvice hleba koje su, inače, bile namenjene pticama.
Kajra je, odmah po upadu policije, odvezena u Dečju bolnicu u Birmingemu, gde je i umrla. Iako su znaci izgladnjivanja kod nje bili očigledni, lokalna policija još uvek nije potvrdila da li je to stvaran uzrok njene smrti. Mediji, međutim, navode da su mala Kajra i njena braća i sestre živeli u bedi i prljavštini, da ih je policija zatekla kako leže na dušeku i da su svi oni bili vidno mršavi i izgladneli.
Kajrina majka Angela Gordon (33) i očuh Junaid Abuhamza (29), danas su se pojavili pred sudom kao optuženi za zapostavljanje svoje decu. Oni su, kako saznaje "Daily Mail", nakon saslušanja, vraćeni u pritvor.
Komšije kažu da se Kajra i njena braća i sestre ni po čemu nisu razlikovali od njihovih vršnjaka, sve dok pre oko godinu dana nisu, kako su rekli, nestali. "Niko nije brinuo o njihovoj kući, tako da je postajala sve prljavija i prljavija", kaže jedan od komšija koji nije želeo da se predstavi već je rekao da živi nekoliko metara od doma male Kajre.
Komšije kažu i da je Kajrina mama nedavno promenila veru, da je postala muslimanka i da se rastala od oca zapostavljene dece pre nekoliko godina.
Lilijan Kostelo izjavila je za "Daily Mail" da ju je poznavala i da je, do decembra, s njim razgovarala skoro svakog dana, ali da decu nije viđala poslednjih nekoliko meseci.
"Srela sam je za Badnje veče i poželela joj srećan Božić, ali mi je rekla da ne slavi taj praznik. Potom je nisam videla skoro četiri meseca. Poslednji put sam je videla početkom maja i upitala je kako su joj deca. Hladno mi je rekla da su dobro. Izgledala je kao da je veoma privržena deci, i sve ovo što sam u poslednjih nekoliko dana čula me je veoma iznenadilo", objasnila je Lilijan Kostelo i dadala je Angela često nadgledala decu dok su se igrala u dvorištu.
Portparol Gradskog veća Birmingema saopštio je da uzrok smrti sedmogodišnje devojčice istražuje policija.
"Smrt male Kajre nas je duboko rastužila. Sve što vam sada mogu reći je da policija istražuje uzrok njene smrti i da joj u tome pomažu sve gradske institucije", rekao je portparol Gradskog veća.
Dvorište u kome je živela Kajra
Re: Sedmogodišnja devojčica umrla od gladi, roditelji pred sudom
*Ognjena*94* ::ToDoR ::Cheewy ::Jadno dete...
Acika- Izbacen sa foruma
- Broj poruka : 436
Godina : 29
Cash: :
Datum upisa : 30.03.2008
Sub Feb 22, 2014 12:35 am od mikiseki1986
» Nesebar,Bugarska
Sre Jun 26, 2013 7:41 pm od Zord
» LENDOVISANJE.COM
Ned Maj 26, 2013 10:43 pm od krpancic
» Pozdrav iz Smedereva
Uto Apr 09, 2013 9:00 am od kapetan koca